Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzatSzüksége van-e Önnek adatkezelési szabályzatra? Mit kell magába foglalnia? Számtalan kérdés merülhet fel, melyekre a választ megtalálni nem minden esetben egyszerű feladat. Menjen biztosa, tudjon meg többet az adatvédelmi szabályzatról.

 

Adatkezelés és adatkezelési szabályzat Önnek:

 

Partnerünkként a szabályos adatkezelés mellett az adatkezelési szabályzat terhét is levesszük a válláról. A több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalat, és midig naprakész tudás mellett pedig a korszerű és megbízható technikai háttérrel érjük el adatai maximális biztonságát. Személyre szabott megoldásunkért és a részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot most:

 

Ajánlatot kérek Kérdésem van

 


 

Mi az adatkezelési szabályzat?

 

Az adatkezelési szabályzat az adott vállalkozás adatkezelési irányelveit tartalmazza. Minden olyan szervezetnek szüksége van rá, amely bármely formában adatokat gyűjt, tárol, rendszerez vagy minősít, módosít. Tehát ha cége ezen teendők bármelyikét ellátja, akkor Önnek is el kell készíttetnie ezt a dokumentumot!

 

Az adatkezelési szabályzat elemei:

 

Ahhoz, hogy egy adatvédelmi szabályzat megfeleljen a törvényi előírásoknak több, kötelező elemet is tartalmaznia kell. Ennek megfelelően az adatkezelési szabályzatban mindenképp fel kell tűntetni a következőket:

  • az adatgyűjtés körét képező, vagyis a nyilvántartott adatok körét
  • adatok továbbításának és kezelésének rendjét, célját– ki, milyen helyzetben milyen adatokat és milyen szerveknek szolgáltathat ki
  • adatkezeléssel foglalkozók körének pontos meghatározása és az ő pontos szerepüknek, hatáskörük és a felellőségük meghatározása
  • adatkezelés technikai hátterének pontos meghatározása
  • megsemmisítésre vonatkozó rendelkezések

Szánjon Ön is időt adatkezelési szabályzatának ellenőrzésére, pontosítására, hiszen az adatkezelési szabályzat hiányának, vagy pontatlanságának komoly következményei is lehetnek. Ne várja meg e következményeket, válassza a garantált minőséget, ha adatkezelésről, adatkezelési szabályzatról van szó. Ismerje meg személyre szabott megoldásunkat és tapasztalaja meg a minőség adata különbséget.

ingyen hívó
A Docutar Önnel együttműködve fejleszti ki a legmegfelelőbb megoldást. Segítségünkkel a vállalat egyedi igényei szerint határozhatja meg szolgáltatásunkat. Személyre szabott ajánlatot kérek